Jump to content
HellDrakes



[RO] REGULAMENT


Recommended Posts

1. Username/profil/avatar/semnatură:
1.1 User name/Display name să nu conţină cuvinte vulgare sau tentă rasistă. Să fie diferit de cel al persoanelor din echipa administrativă a forumului.
1.2 Avatarul/Semnatura să nu conţină poze pornografice/tentă rasistă sau care fac referire la acte de cruzime (faţă de oameni/animale). Interzise sunt şi imaginile de tip 'NSFW' (not safe for work) deoarece printre noi sunt si membrii ce ne viziteaza de la locul de muncaă ori spaţii publice, în aceasta categorie se încadrează în general pozele adulte (+18).
1.3 Semnatura trebuie să conţină minimum o poză deoarece semnatura nu reprezintă o galerie de poze şi wallpapers.
1.4 Este interzisă ataşarea clipurilor video în semnatură.
1.5 Înregistrarea mai multor conturi de pe aceasi adresă IP (Internet Protocol) este sancţionată cu suspendarea permanentă a tuturor conturilor/stergerea contului.
1.6 Este interzisă cererea de schimbare UserName(Nick) de către un Administrator din echipa HELLDRAKES.
Quote
2. Deschiderea unui nou topic (thread):
2.1 Asiguraţi-vă că sunteţi în categoria potrivită înainte de a deschide un nou topic.
2.2 Folosiţi-va de 'Search' înainte de a deschide un topic deoarece este posibil să existe deja un topic cu aceeaşi linie de subiect.
2.3 Daţi un titlu sugestiv topicului deschis pentru a primi un răspuns cât mai rapid posibil.
2.4 Nu este permisă deschiderea sau susţinerea prin postare a subiectelor (topic) ce sunt menite să stocheze informaţie irelevantă, ca urmare încălcându-se regulamentul privind off-topic/post-hunt etc.
Quote
3. Limbajul:
3.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanentă pe forum. (în funcţie de gravitate)
3.2 Nu tolerăm insultarea membrilor înregistraţi în comunitate indiferent de limbă (engleză, germană etc.). Provocarea la ceartă/injurii fiind de asemenea pedepsită cu suspendare temporară ori permanentă. (în funcţie de gravitate)
3.3 Jignirea cu tentă rasistă este sancţionată cu suspendare permanentă.
3.4 Sancţiunile sunt aplicate şi în cazul mesajelor private (PM) din forum.
3.5 Limbajul neadecvat reprezintă şi cenzura parţială a cuvintelor vulgare.
Quote
4. Reguli de postare:
4.1 Off-topic/post-hunt/spam sunt interzise.
4.1.1 Off-topic reprezintă un post ce nu are legatură cu subiectul topicului respectiv. Acest mod de a posta nu este permis.
4.1.2 Post-hunt face referire la posturile ce au la bază cantitatea lor nu şi inţelesul. Posturile ce conţin un text sec ori raspunsurile "generice" se consideră post-hunt.

Exemplu: "salut" "tare" "frumos" "misto"
Răspuns "generic" reprezintă afirmaţiile ce nu sunt reale ori nu au nici o legatură cu subiectul (ex.: "Imi place jocul, l-am jucat si e fain") poate fi considerat răspuns "generic" deoarece nu este un răspuns dezvoltat ori înconştient despre subiectul respectiv.

4.1.3 Dacă s-a încalcat regulamentul printr-un post, cei ce vor susţine printr-un text (ex.:"closed si warn" , "Ban bann") vor fi sancţionaţi pentru post-hunt. Pentru a reclama utilizaţi comanda report situat sub avatarul celui pe care doriţi să îl raportaţi.
4.1.4 Spam defineşte postarea excesivă într-o anumită categorie cu topicuri/posturi inutile sau cu acelaşi subiect/răspuns.

4.2 Dublu-post este interzis.
4.2.1 Nu este permisă dubla-postare, utilizaţi butonul edit. Nu este considerată dublă-postare dacă cele doua posturi au fost aplicate la un interval mai mare de 24 de ore.
4.2.2 Nu se consideră dublă-postare dacă intervalul este unul de câteva secunde deoarece se poate produce un conflict de conexiune ce are ca efect o rapidă dublă-postare.

4.3 Utilizarea excesivă/abuzivă a colors/smiley/fontsize este interzisă.
4.3.1 Colors, fontsize sunt utilizate pentru a scoate în evidenţă o idee, un fragment dintr-o propoziţie nu pentru a "picta" orice post/subiect.
4.3.2 Membrii ce încalcă regulamentele 4.1[/] / 4.2 / 4.3 pot risca sancţionarea prin stergerea parţială sau totală a posturilor de pe forum estimându-se un procent de 90% spamuri. Astfel recomandăm, membrii ce incurajeaza Off-Topic sau Post-Hunt să renunţe la această idee deoarece vor avea toate posturile şterse iar timpul este pierdut.

Quote
5. Pirateria (warez):
5.1 Este interzisă deschiderea oricărui subiect despre piraterie (warez).
Urmatoarele subiecte vor duce la suspendare permanentă fără drept de apel:
Instrucţiuni, discuţii sau adrese despre cum rulează un program piratat, includem şi crack-urile.
Cererea sau publicarea de serial number-uri sau crack-uri.
Cererea sau publicarea de DLC-uri.
Cererea sau publicarea de trackere. (sursa torrente)
Adrese de descărcare a unor aplicaţii cu conţinut asupra căreia nu aveti drepturi de autor. (excepţie adresele oficiale ce permit şi lansează gratuit soft-ul lansat/creat de ei)
Quote
6.Reclama:
6.1 Reclama face referire la prezentarea unui site în scopul de a atrage cât mai mulţi vizitatori. Orice post, semnatură, avatar sau mesaj privat de acest gen va fi sancţionat cu suspendarea permanentă a membrului.
6.2 Nu este considerată reclama precizarea unor pagini cu scop informativ.
6.3 Adresele cu redirecţionări către pagini ce prezintă nişte oferte sunt interzise şi duc la suspendarea temporaraă ori permanentă după caz, în această categorie sunt incluse şi adresele de referinţă către jocurile directe în browser.
Quote
7. Report
7.1 Utilizati functia report in cazurile incalcarii regulamentului ori considerarii unei nedreptati in caz de sanctionare. Neconformarea duce la ignorarea problemei si nerezolvarea ei.
7.2 Reportul nu reprezinta mesajele private catre echipa administrativa, nu utilizati functia de report daca nu intampinati cu adevarat o problema.
Quote
8. Regulamente pe sectiune
8.1 Unele sectiuni ale forumului sunt guvernate separat de un regulament local. Recomandam citirea cu atentie a regulamentelor pentru a va asigura ca nu veti fi sanctionati.
Quote
9. Regulament pentru membri staff-ului CSAREA.RO

9.1 Nici un membru din staff nu ii este permis sa instige sau sa incerce sa atace o persoana indiferent ca nu este sau este din staff-ul CsArea.
9.2 Nici un membru din staff nu ii este permis sa provoce o cearta sau un comportament neadevat .
9.3 Nici un membru din staff nu ii este permis sa critice actiunile unui membru sau unui membru din staff.
9.4 Toate actiunile membrilor din staff-ul CSAREA.RO trebuie sa fie conform regulamentelor si argumentele sa fie cat mai subiective fara explicati inutile.7
9.5 Orice vocabular inadegvat in care apar conflicte de opini precum "Nu ne dam interesul" "Nu sunt bagat in seama" "Dute tare" "Ne salutam din mers" "Jigniri in ghilimele" "Cuvite precum "mapex" "mascarci" " sau alte cuvinte care nu trebuie sa existe in HELLDRAKES.COM este pedepsit cu suspend 10 zile indiferent de gradul sau atributia lui din Comunitatea HELLDRAKES.COM
Quote
10. Regulament pentru solicitari sau explicati de catre un membru din staff-ul HELLDRAKES
10.1 La orice solicitare facuta de catre un membru din staff sau unui admin dintr-ul server ce cuprinde RW.HELLDRAKES.RO are la dispozitie 24 ore sa raspunda si sa aduca argumentul necesar pentru a rezolva problema.
10.2 Setarea termenului de limita se face conform regulamentului nr 10 aliniatul 10.1 exceptand doar solicitarile initiate de catre un Fondator sau Administrator.
10.3 Setarea limitei de raspuns a unei solictiari setate de catre un membru din staff incalcand regulamentul nr 10 aliniatul 10.1 duce la suspendarea lui pe o perioada decisa de catre un Fondator sau Administrator.
10.4 Orice solicitare facuta de catre un membru din staff fara sa aiba o dovada sau un argument care poate fi demonstrat printr-ul PRINT sau o copie dupa Consola serverului incalcand aceste reguri duce la WARN +2 - 30 days
Quote
11. Reputation System ("Like This")
11.1 Abuzul facut de catre un membru din staff sau membru chiar daca exista deja un sistem bine definit nu admitem ca orice prieten sa de-a "Like This" doar ca sunt prieteni.
11.2 Reputation System definit prin Like-uri se vor folosi doar si in special pentru topicurile deschise sau reply-urile lasate care cred ca au avut o decizie sau un cuvant de apreciat.
11.3 Reputation System folosit in scopuri care incalca regura nr 11 alinaiat 11.1 si 11.2 este pedepsita cu suspend si stergerea a tuturor punctelor.

Quote
12. Regulament Chat
12.1 Folosirea unui limbaj vulgar aduce de la sine suspendarea permanenta pe chat inclusiv continuarea acestuia pe chat duce la suspendarea pe forum.
12.2 Spamarea chatului privint cuvinte aleatori precum "sal" sau "ce faci" folosind aceste cuvinte de mai multe ori la 5 secunde duce la banarea pe chat.
12.3 Folosirea linkurilor externe precum YOUTUBE sau alte linkuri care in mod  automat afisiaza continutul duce la banarea pe chat.
In atentia cititorului!

• Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.
• Inregistrarea unui cont pe forumul HELLDRAKES reprezinta acordul in legatura cu regulamentul sus mentionat.
• Incalcarea regulamentului este sanctionat dupa caz cu warn/suspend in functie de nivelul incalcarii sau daca membrul respectiv mai are la activ incalcari ale regulamentului.
• Cererea de accese, grade pe forum este interzisa. Persoanele din conducerea comunitatii vor selecta si contacta potentiali membri participanti la selectia si dezvoltarea echipei administrative.
• In orice alta situatie neprevazuta de regulament, conducerea comunitatii are ultimul cuvant.
• Regulamentul poate suferi modificari in timp, recomandam recitirea lui periodica, multumim

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share




×
×
  • Create New...